Follow Home
| The Vamps ..|
Y
Kenangan itu indah walaupon sekejap ,
MAAFMU DITERIMA !
Wednesday, 22 February 2012 • 07:15 • 0 comments

                                hyep ! amacam ? korang chat? heheh !,wah !,
ape korang rase kalaw orang bagy korang bengang ha !. hm >ofcourse lha saket hati kan..?? rilek2. tapi,macam mane plak gaye dieorng na mintak maaf kat kite >wahhh...ni yang suke nih




                 aku suke kalaw orang pujok aku,tapi aku tak suke kalaw orang saketkan aku !,heheh,jaat !
setiap manusie pasty melakukan kesalahan kn.so,tak slah la klaw kite nak maafkan orang yang buat salah ngn kite ! toi tak ? nabi pon maafkan umatnyer,aptah lagi sesama manusia,hehh,ceramah pulak dah !.


tapi,kalaw korang nak orang tu maafkn korang,korang kene janji tak akn buat agy ,,phm?klw korang buat jugak,dah takde peluang korang dah nak dimaafkan.egt tuh !.so ,mintak maaf kene ikhlas n bersunguh sungguh !,
banyk lagi aku nak ceramah,tapi,da lupe lha.


okey !. kalaw ade org buat slah kat aku ,aku suke soh die datang jumpe aku sendiri ! n jangan nak soh kwan2 ckap kan kat aku.pngecut name tuh .ta gentle ! hehe !


       and aku akan respect pade org yang berani datang tuh !,lega hati aku siket ! hehe ! toi tak !.


and, aku nak orang tuh ikhlas lha yer janji takkan uat agy !,wah !kalaw camtuh,syg aku lebay lha kat kaw kawan ! hekhek ! opss !terlebay sudaa !


okelah,sampai dsni sja lha .hekhek (skema).kbaii...:)





PASTFUTURE
Le Vampire

Assalamualaikum . Welcome to my blog . Dear copydog , please BLAH . Im Anys . OneSix . left your footprint at my cbox k .muahhx :*


Hot Followers !



TALKIE TALKING


CREDIT

Own made by : rawrmeansaranghaeyo.blogspot.com
ARINA's