Follow Home
| The Vamps ..|
Y
Kenangan itu indah walaupon sekejap ,
NAME DI LINK PROFILE FACEBOOK
Wednesday, 8 February 2012 • 03:11 • 0 comments
ni care2 nak letak name dkat url profile facebook kornag !
ikot step nih,tapi kne login fb laa dlu ek !

1. Log In Facebook > Account > Account Settings

2. Then , korng klik kt Username .

3. Ade banyak pilihan kn ? hee.

4. Kalau korang tak suka pilihan yang diorang bagi , korang just type je nama yang korang SUKA dan NAK ! Tapi , make sure tak de sesiapa lagi yang guna nama korang tu itu . So , pilih lah yang unik ciket :)

5. Kalau dah taip nama tu , tekan check availability.. kot lah ade yang name sama kan...

6. Kalau dah selesai  .Tekan je ok .:) 

7. Try tekan profile korang . Tengok URL tuh . dah tuka kan ? senang je.

Selamat Mencuba yer ! =.= 



PASTFUTURE
Le Vampire

Assalamualaikum . Welcome to my blog . Dear copydog , please BLAH . Im Anys . OneSix . left your footprint at my cbox k .muahhx :*


Hot Followers !



TALKIE TALKING


CREDIT

Own made by : rawrmeansaranghaeyo.blogspot.com
ARINA's