Follow Home
| The Vamps ..|
Y
Kenangan itu indah walaupon sekejap ,
tutorial
Thursday, 9 February 2012 • 01:48 • 3 comments
ni tuto untuk buat garisan pnutup mcm aku bua kt posst aku kt bwh tuh kn..

1. Log in > Klik Pada New Post
2. Taip korang punya 'cerita-ceriti' di bahagian mode compose atau rich text.
3. Lepas dah taip, kalau korang nak tambahkan line macam Lyssa tunjukkan contoh tadi.. korang klik pada edit html (sebelah compose/rich text) dan korang paste kod ini di bahagian mana korang nak letak line itu ..
<hr color="#FF6699"> 
** Korang boleh tukarkan kod warna di atas >> DI SINI
4. Lepas korang paste dah kan . cuba klik pada compose/rich text balik..
5. Menjadi takk ? Kalau jadi , korang boleh taip lagi.. apa yang korang nak taipkan tuh . And kalau nak letak garis tuh balik.. juz ulang je step 3 tuh ok ?
6. Sudah ? Cepat Publish! Mesti menjadi kan , LINE comel tuh ^^



PASTFUTURE
Le Vampire

Assalamualaikum . Welcome to my blog . Dear copydog , please BLAH . Im Anys . OneSix . left your footprint at my cbox k .muahhx :*


Hot Followers !



TALKIE TALKING


CREDIT

Own made by : rawrmeansaranghaeyo.blogspot.com
ARINA's