Follow Home
| The Vamps ..|
Y
Kenangan itu indah walaupon sekejap ,
VANILLA coklat
Saturday, 18 February 2012 • 19:36 • 0 comments

           vokeyh,harini aku rase samangat siket nak update blog
               hm,ak nak cite pasal crite kat TV3  ni >VANILLA COKLAT
woaa !aku suka tengok cite tuh !.sweet sgt taw tak? aaw !aku suke tengok cite yang sweet nih !.lagu die pon aku suke !. ASTRID>TENTANG RASA >aku suke gile lagu nih !.lagu ni macam ade maksud yang tersirat !.ape2 pon.aku memang suke and ase nak nnges jgak tengok time dieorg sweet !.mulela kepale otak aku nih,egt tu,egt nih (jgn pke bkn2 plk,egt sweet2 je) aww !suke sgt2 .! tak saba aku nak tunggu hari SELASA ! 
jgn lpe tgok aw !vanilla coklat !.mesty korang suke bile korang tgok cite tuh.ok ..kbaii !>>;)



PASTFUTURE
Le Vampire

Assalamualaikum . Welcome to my blog . Dear copydog , please BLAH . Im Anys . OneSix . left your footprint at my cbox k .muahhx :*


Hot Followers !



TALKIE TALKING


CREDIT

Own made by : rawrmeansaranghaeyo.blogspot.com
ARINA's