Follow Home
| The Vamps ..|
Y
Kenangan itu indah walaupon sekejap ,
s0o0oo sweettttttt ~~!
Wednesday, 18 April 2012 • 06:44 • 0 comments
hey ..tadi kn....hm~! tde apelaa..mase time aku balek skola,aku naek bas ,bile kaki aku melangkah masok kat dlam bas,tibe2 aku rase mcm ade someone yang tarik beg au,bile aku tengok,ropenye bdak pompuan kecik tu.!huhu.lpastu dalam bas,selamt ak ade dapat tempat dudok.huh.syukur.!! tapi ade pulak orang usha aku .die betoi2 kat dpan aku.kau egt aku na pndng mke kaw blek../? sory sket...~huihuill~saket aty tapi ak ley chill agy ~!
mase balek tu dan2 plak hujan ~! tapi yang paling sweet nyer ,mak aku bawakkan payung untuk aku.waaaa......s0o sweeeeeetttttt~~!!!!!! haha..thanks mak..~:D
suke tak..?? kalau suke,like !



PASTFUTURE
Le Vampire

Assalamualaikum . Welcome to my blog . Dear copydog , please BLAH . Im Anys . OneSix . left your footprint at my cbox k .muahhx :*


Hot Followers !



TALKIE TALKING


CREDIT

Own made by : rawrmeansaranghaeyo.blogspot.com
ARINA's