Follow Home
| The Vamps ..|
Y
Kenangan itu indah walaupon sekejap ,
Teman Pengganti :)
Monday, 24 September 2012 • 03:13 • 0 comments
Tengok video nih ! Suke2 tengok video nih !! Tergoda seketika dekat penyanyi tuh :D .

Weh , kalau makwe die taw , mesti aku kena marah la jawabnye , eh2 , awak , makwe dye , saye minat je , tak cinte pon kt die , saye pon ade yang punye la , :D hihi~ . Yela , Best je aku tengok , walaupon yang akhir2 tu cacat sikti , btw , dieorang dah uat yang terbaik n i like it !! XD ..

Tengok nih :

video
( Nape ade 2 plak ? err~)

haaaaaaaaaa , suke-suke ! Kawan aku tergoda dekat orang yang main gitar tuh ! Aku pulak yang penyanyi tuh ! cehhhhhh:D , muke cam azam laaa~ weyhh ! I LIKE U  NOT LOVE U BECOZ I TAKOT GF U MARA I :) 

Enjoy tengok dieorang :D babai !





PASTFUTURE
Le Vampire

Assalamualaikum . Welcome to my blog . Dear copydog , please BLAH . Im Anys . OneSix . left your footprint at my cbox k .muahhx :*


Hot Followers !



TALKIE TALKING


CREDIT

Own made by : rawrmeansaranghaeyo.blogspot.com
ARINA's